×
0
Bebelușul, în rochie de catifea, cu șapcă, băgat într-un săculeț de dormit, completat cu o curea de lână pentru a putea fi transportat cu ușurință. Tonul pielii: deschisÎnălțime: 12 cmȚinuta: catifeaAccesoriu: poșetă de buzunar din pâslă de lânăMateriale ecologice: pâslă de lână, lână, catifea, tricot interlock din bumbac, sârmă de curățat țevi, lemn, hârtie reciclată.Producător: confecționat manual în România de Ambrosius Prodcom SRL Aceasta este o păpușă realizată manual. Din acest motiv, deși ne străduim să avem același aspect general, pot apărea mici diferențe între păpușa pe care o achiziționați și păpușa prezentată în imagine.

Bebeluș în geantă, în rochie de catifea

Bebelușul, în rochie de catifea, cu șapcă, băgat într-un săculeț de dormit, completat cu o curea de lână pentru a putea fi transportat cu ușurință.

Tonul pielii: deschis
Înălțime: 12 cm
Ținuta: catifea
Accesoriu: poșetă de buzunar din pâslă de lână
Materiale ecologice: pâslă de lână, lână, catifea, tricot interlock din bumbac, sârmă de curățat țevi, lemn, hârtie reciclată.
Producător: confecționat manual în România de Ambrosius Prodcom SRL

Aceasta este o păpușă realizată manual. Din acest motiv, deși ne străduim să avem același aspect general, pot apărea mici diferențe între păpușa pe care o achiziționați și păpușa prezentată în imagine.


82.56 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare