×
0
Categorii: Papetărie

Set de creioane din ceară de albine de înaltă calitate de la Stockmart. Produsele Stockmar din ceară de albine sunt unice pe piața maghiară. Creioanele și creioanele din ceară și ceară de albine îndeplinesc cele mai înalte standarde educaționale, estetice și artistice.  Strălucirea culorilor, utilizarea versatilă și parfumul creionului din ceară de albine trezesc simțurile copiilor.  Fie că desenează, pictează, stratifică, răzuiește sau topește culori, produsele Stockmar vor oferi ani de zile experiențe de desen clare și pline de bucurie. Aspectul său elegant, mirosul plăcut, proprietățile excelente (fără substanțe toxice, nu se sfărâmă, nu se lipește, nu se murdărește, etc...), fac din creioanele Stockmar din ceară de albine prima alegere pentru educația artistică. Setul include: 16 creioane de ceară de albine de culori diferite. Dimensiuni: lungime: 83 mmdiametru: 12 mm

Creioane cerate set de 16 buc, in cutie metalica

Set de creioane din ceară de albine de înaltă calitate de la Stockmart.

Produsele Stockmar din ceară de albine sunt unice pe piața maghiară. Creioanele și creioanele din ceară și ceară de albine îndeplinesc cele mai înalte standarde educaționale, estetice și artistice. 

Strălucirea culorilor, utilizarea versatilă și parfumul creionului din ceară de albine trezesc simțurile copiilor.  Fie că desenează, pictează, stratifică, răzuiește sau topește culori, produsele Stockmar vor oferi ani de zile experiențe de desen clare și pline de bucurie.

Aspectul său elegant, mirosul plăcut, proprietățile excelente (fără substanțe toxice, nu se sfărâmă, nu se lipește, nu se murdărește, etc...), fac din creioanele Stockmar din ceară de albine prima alegere pentru educația artistică.

Setul include: 16 creioane de ceară de albine de culori diferite.

Dimensiuni:

lungime: 83 mm
diametru: 12 mm


109.90 RON

Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare