×
0
Categorii: Papetărie

Kiváló minőségű méhviaszceruzák a Stockmartól, fémdobozban. Produsele Stockmar din ceară de albine sunt unice pe piața maghiară. Creioanele și creioanele realizate din ceară și ceară de albine îndeplinesc cele mai înalte standarde educaționale, estetice și artistice.  Strălucirea culorilor, utilizarea versatilă și parfumul creionului din ceară de albine trezesc simțurile copiilor.  Fie că desenează, pictează, stratifică, răzuiește sau topește culori, produsele Stockmar vor oferi ani de zile experiențe de desen clare și pline de bucurie. Aspectul său elegant, mirosul plăcut, proprietățile excelente (fără substanțe toxice, nu se sfărâmă, nu se lipește, nu se murdărește, etc...), fac din creioanele Stockmar din ceară de albine prima alegere pentru educația artistică. Conținutul setului: 01 roșu carmin03 portocaliu05 galben lămâie07 verde09 albastru011 violet013 maro ruginit15 negru    

Creioane cerate set de 8 buc, in cutie metalica

Kiváló minőségű méhviaszceruzák a Stockmartól, fémdobozban.

Produsele Stockmar din ceară de albine sunt unice pe piața maghiară. Creioanele și creioanele realizate din ceară și ceară de albine îndeplinesc cele mai înalte standarde educaționale, estetice și artistice. 

Strălucirea culorilor, utilizarea versatilă și parfumul creionului din ceară de albine trezesc simțurile copiilor.  Fie că desenează, pictează, stratifică, răzuiește sau topește culori, produsele Stockmar vor oferi ani de zile experiențe de desen clare și pline de bucurie.

Aspectul său elegant, mirosul plăcut, proprietățile excelente (fără substanțe toxice, nu se sfărâmă, nu se lipește, nu se murdărește, etc...), fac din creioanele Stockmar din ceară de albine prima alegere pentru educația artistică.

Conținutul setului:

01 roșu carmin
03 portocaliu
05 galben lămâie
07 verde
09 albastru
011 violet
013 maro ruginit
15 negru

 

 


62.50 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare