×
0
Kategóriák: Extra puha szalaggyapjú
Extra finom merinói (kb. 19 mikron) gyapjú (fésült szalag). 100 gramm Felső súlya: kb. 23 g/m Hosszúság: kb. 4 m - 100 gA csomagjainkban lévő mennyiségeket egybefüggő darabként küldjük. Az extra finom merinó gyapjúk Ausztráliából és Dél-Amerikából származnak, és gondosan vannak válogatva, hogy az idő múlásával is állandó minőségük biztosítva legyen. Minden darab MULESING FREE. A festés megfelel az Öko-Tex Standard 100 szabványnak, és a GOTS és GRS tanúsítvánnyal rendelkező festőüzemben történik. Az extra finom merinó gyapjúk tökéletesek tűs és nedves nemezeléshez, fonáshoz, kézi szövéshez, kar- és óriáskötéshez egyaránt.  

Extra puha szalaggyapjú - merino- Klasszikus - Acacia (Akác)

Extra finom merinói (kb. 19 mikron) gyapjú (fésült szalag).

100 gramm

Felső súlya: kb. 23 g/m
Hosszúság: kb. 4 m - 100 g
A csomagjainkban lévő mennyiségeket egybefüggő darabként küldjük.

Az extra finom merinó gyapjúk Ausztráliából és Dél-Amerikából származnak, és gondosan vannak válogatva, hogy az idő múlásával is állandó minőségük biztosítva legyen. Minden darab MULESING FREE. A festés megfelel az Öko-Tex Standard 100 szabványnak, és a GOTS és GRS tanúsítvánnyal rendelkező festőüzemben történik.

Az extra finom merinó gyapjúk tökéletesek tűs és nedves nemezeléshez, fonáshoz, kézi szövéshez, kar- és óriáskötéshez egyaránt.

 

RESELLERS-300x250_mini


23.09 RON

Nincs készleten


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás