×
0
Kategóriák: Extra puha szalaggyapjú

Extra finom merinói (kb. 19 mikron) gyapjú felső (fésült szalag). 100 gramm Felső súlya: kb. 23 g/m Hosszúság: kb. 4 m - 100 gA csomagjainkban lévő mennyiségeket egybefüggő darabként küldjük. Extra finom merinó gyapjú felsőink Ausztráliából és Dél-Amerikából származnak, és gondosan válogatjuk őket, hogy az idő múlásával állandó minőséget biztosítsunk. Minden tétel MULESING FREE. A festés megfelel az Öko-Tex Standard 100 szabványnak, és a GOTS (a legutóbbi verzióra frissített) és GRS tanúsítvánnyal rendelkező festőüzemünkben történik. Extra finom merinó gyapjú felsőink tökéletesek tűs és nedves nemezeléshez, fonáshoz, kézi szövéshez, kar- és óriáskötéshez egyaránt.

Extra puha szalaggyapjú - merino- Klasszikus - Honey (Méz)

Extra finom merinói (kb. 19 mikron) gyapjú felső (fésült szalag).

100 gramm

Felső súlya: kb. 23 g/m
Hosszúság: kb. 4 m - 100 g
A csomagjainkban lévő mennyiségeket egybefüggő darabként küldjük.

Extra finom merinó gyapjú felsőink Ausztráliából és Dél-Amerikából származnak, és gondosan válogatjuk őket, hogy az idő múlásával állandó minőséget biztosítsunk. Minden tétel MULESING FREE. A festés megfelel az Öko-Tex Standard 100 szabványnak, és a GOTS (a legutóbbi verzióra frissített) és GRS tanúsítvánnyal rendelkező festőüzemünkben történik.

Extra finom merinó gyapjú felsőink tökéletesek tűs és nedves nemezeléshez, fonáshoz, kézi szövéshez, kar- és óriáskötéshez egyaránt.

RESELLERS-300x250_mini


0.00 RON

Nincs készleten


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás