×
0
Categorii: Fire
Compoziție: 100% lână merinos extra finăLungime: aprox. 120 metri 100 g Acest fir moale este fabricat din lână merinos extra fină. Fiind un roving ușor răsucit, păstrează toată moliciunea și lejeritatea naturală a lânii, fiind în același timp ușor de utilizat cu ace de tricotat și de croșetat. În plus, odată lucrat, acest fir de lână are tendința de a se strânge și mai mult și de a deveni mai voluminos. Prin urmare, piesele pe care le confecționați nu vor fi doar super călduroase și moi, ci și total confortabile. Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, vopselurile noastre sunt certificate Oeko-Tex standard 100 și sunt realizate în instalațiile noastre de vopsire certificate GOTS (actualizate la ultima versiune) și GRS. Firul de lână folosit nu are mulaje. Pentru că nu vrem să facem compromisuri în ceea ce privește frumusețea sau durabilitatea!  

Fire - Piuma Temporary - Lab Dip 5

Compoziție: 100% lână merinos extra fină
Lungime: aprox. 120 metri 100 g

Acest fir moale este fabricat din lână merinos extra fină.

Fiind un roving ușor răsucit, păstrează toată moliciunea și lejeritatea naturală a lânii, fiind în același timp ușor de utilizat cu ace de tricotat și de croșetat. În plus, odată lucrat, acest fir de lână are tendința de a se strânge și mai mult și de a deveni mai voluminos. Prin urmare, piesele pe care le confecționați nu vor fi doar super călduroase și moi, ci și total confortabile.

Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, vopselurile noastre sunt certificate Oeko-Tex standard 100 și sunt realizate în instalațiile noastre de vopsire certificate GOTS (actualizate la ultima versiune) și GRS. Firul de lână folosit nu are mulaje. Pentru că nu vrem să facem compromisuri în ceea ce privește frumusețea sau durabilitatea!

RESELLERS-300x250_mini

 


52.80 RON

Stoc epuizat


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare