×
0
Kategóriák: Fonal
Összetétel: 100% extra finom merinó gyapjúHossza: kb. 120 méter 100 g Ez a puha fonal extra finom merinó gyapjúból készült. Mivel ez egy enyhén sodrott előfonat, megőrzi a gyapjú minden természetes puhaságát és könnyedségét, miközben könnyen használható kötő- és horgolótűkkel. Ráadásul, ha ezt a gyapjúfonalat egyszer eldolgozzuk, hajlamos még jobban felpúposodni és darabosabbá válik. Ezért az Ön által készített darabok nemcsak szuper melegek és puhák, hanem teljesen otthonosak is lesznek. Mintha mindez nem lenne elég, a festékek Öko-Tex standard 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek, és a GOTS (a legutóbbi verzióra frissített) és GRS tanúsítvánnyal rendelkező festőüzemünkben készülnek. A felhasznált gyapjúszál mulesingmentes. Mivel nem szeretnénk kompromisszumot kötni sem a szépség, sem a fenntarthatóság terén!  

Fonal - Piuma - Beehive (Méhkas)

Összetétel: 100% extra finom merinó gyapjú
Hossza: kb. 120 méter 100 g

Ez a puha fonal extra finom merinó gyapjúból készült.

Mivel ez egy enyhén sodrott előfonat, megőrzi a gyapjú minden természetes puhaságát és könnyedségét, miközben könnyen használható kötő- és horgolótűkkel. Ráadásul, ha ezt a gyapjúfonalat egyszer eldolgozzuk, hajlamos még jobban felpúposodni és darabosabbá válik. Ezért az Ön által készített darabok nemcsak szuper melegek és puhák, hanem teljesen otthonosak is lesznek.

Mintha mindez nem lenne elég, a festékek Öko-Tex standard 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek, és a GOTS (a legutóbbi verzióra frissített) és GRS tanúsítvánnyal rendelkező festőüzemünkben készülnek. A felhasznált gyapjúszál mulesingmentes. Mivel nem szeretnénk kompromisszumot kötni sem a szépség, sem a fenntarthatóság terén!

 


46.60 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás