×
0
Jucării din lemn de cireș de calitate, pictate manual și tratate cu ceară. Produsele sunt acoperite cu vopsea cretă Annie Sloan, care este certificată Toy Safe, ceea ce înseamnă că ingredientele sale sunt complet prietenoase cu copiii. După vopsire, fiecare jucărie este, de asemenea, acoperită cu un strat de ceară pentru a le oferi copiilor o experiență de joc de lungă durată. Ceararea nu numai că protejează, dar conferă suprafețelor un aspect unic, creând un efect mat, catifelat și dând strălucire culorilor. Este un produs fabricat manual, astfel încât pot exista variații minore sau majore de mărime, formă și culoare între pachete.

Jucãrie din lemn pictat manual - Mașină roșie

Jucării din lemn de cireș de calitate, pictate manual și tratate cu ceară. Produsele sunt acoperite cu vopsea cretă Annie Sloan, care este certificată Toy Safe, ceea ce înseamnă că ingredientele sale sunt complet prietenoase cu copiii.

După vopsire, fiecare jucărie este, de asemenea, acoperită cu un strat de ceară pentru a le oferi copiilor o experiență de joc de lungă durată. Ceararea nu numai că protejează, dar conferă suprafețelor un aspect unic, creând un efect mat, catifelat și dând strălucire culorilor.

Este un produs fabricat manual, astfel încât pot exista variații minore sau majore de mărime, formă și culoare între pachete.


40.00 RON

Grăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare