×
0
Kategóriák: Kártolt Maori gyapjú
Egy csomag: 100 gramm. Új-zélandi kártolt gyapjúkeverék (kb. 27 mikron). A "Maori" új-zélandi kártolt gyapjú keveréke. Amikor 2007-ben elkezdtük létrehozni ezt a terméket, olyan gyapjút akartunk, amely tökéletes a tűnemezeléshez, szép természetes színnel, amely lehetővé teszi számunkra, hogy élénk színeket és lágy pasztell árnyalatokat is létrehozzunk. Számos tesztelés után jött létre ez a keverék, amely ma már az egyik ikonikus termékünk, amelyet a kezdők és a tapasztaltabbak egyaránt szeretnek. Nem is választhattunk volna ennél ikonikusabb nevet: Maori. Egy kis tisztelgés egy nagyszerű nemzet és e gyapjúk hazája előtt! Ezeket a gyapjúkat gondosan válogatjuk, hogy az idő múlásával állandó minőséget biztosítsunk. Minden tétel MULESING FREE. A festés megfelel az Öko-Tex Standard 100 szabványnak, és a GOTS 5.0 és GRS tanúsítvánnyal rendelkező festőüzemünkben történik. *** Ezeket a gyapjakat kártolás előtt kimossuk. A növényi anyagokat mégsem lehet teljesen eltávolítani. Ez a keverék tökéletes mind tűs, mind nedves nemezeléshez és fonáshoz.  

Kártolt Maori gyapjú - Light (Fény)

Egy csomag: 100 gramm.

Új-zélandi kártolt gyapjúkeverék (kb. 27 mikron).

A "Maori" új-zélandi kártolt gyapjú keveréke. Amikor 2007-ben elkezdtük létrehozni ezt a terméket, olyan gyapjút akartunk, amely tökéletes a tűnemezeléshez, szép természetes színnel, amely lehetővé teszi számunkra, hogy élénk színeket és lágy pasztell árnyalatokat is létrehozzunk. Számos tesztelés után jött létre ez a keverék, amely ma már az egyik ikonikus termékünk, amelyet a kezdők és a tapasztaltabbak egyaránt szeretnek. Nem is választhattunk volna ennél ikonikusabb nevet: Maori. Egy kis tisztelgés egy nagyszerű nemzet és e gyapjúk hazája előtt!

Ezeket a gyapjúkat gondosan válogatjuk, hogy az idő múlásával állandó minőséget biztosítsunk. Minden tétel MULESING FREE. A festés megfelel az Öko-Tex Standard 100 szabványnak, és a GOTS 5.0 és GRS tanúsítvánnyal rendelkező festőüzemünkben történik.

*** Ezeket a gyapjakat kártolás előtt kimossuk. A növényi anyagokat mégsem lehet teljesen eltávolítani.

Ez a keverék tökéletes mind tűs, mind nedves nemezeléshez és fonáshoz.

 

RESELLERS-300x250_mini


16.89 RON

Siess! Már csak 9 termék van készleten.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás