×
0
Minőségi, cseresznyefából készült, kézzel festett és wax-al kezelt játékok. A termékeket Annie Sloan krétafesték borítja, amely Toy Safe minősítésű, azaz teljesen gyerekbarát az összetevőit tekintve. Festés után minden játék egy wax, vagyis viasz, réteget is kap, hogy a gyerekek hosszan tartóan élvezhessék a játék örömét. A waxolás nem csupán megvédi, hanem egyedivé is varázsolja a felületeket, matt, bársonyos hatást eredményez és feltüzeli a színeket. Kézzel készített termék, ezért kisebb -nagyobb méretbeli, forma- és színbeli eltérések lehetnek az egyes csomagok között.

Kézzel festett fajáték - Sárga autó

Minőségi, cseresznyefából készült, kézzel festett és wax-al kezelt játékok. A termékeket Annie Sloan krétafesték borítja, amely Toy Safe minősítésű, azaz teljesen gyerekbarát az összetevőit tekintve.

Festés után minden játék egy wax, vagyis viasz, réteget is kap, hogy a gyerekek hosszan tartóan élvezhessék a játék örömét. A waxolás nem csupán megvédi, hanem egyedivé is varázsolja a felületeket, matt, bársonyos hatást eredményez és feltüzeli a színeket.

Kézzel készített termék, ezért kisebb -nagyobb méretbeli, forma- és színbeli eltérések lehetnek az egyes csomagok között.


40.00 RON

Siess! Már csak 5 termék van készleten.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás