×
0
Un pachet: 100 de grame. Amestec de lână cardată din Noua Zeelandă (aprox. 27 microni). Un amestec de lână cardată "Maori" din Noua Zeelandă. Când au început crearea acestui produs, în 2007, au dorit o lână perfectă pentru lucrul cu acul, cu o culoare naturală frumoasă, care să permită crearea atât culori vibrante, cât și nuanțe pastelate moi. După multe teste, au ajuns la acest amestec, care este acum unul dintre produsele kor emblematice, îndrăgit atât de începători, cât și de cei experimentați. Au alea un nume iconic: Maori. Un mic omagiu adus unei mari națiuni și casei acestor lână! Aceste lâne sunt selectate cu atenție pentru a asigura o calitate constantă în timp. Toate articolele sunt MULESING FREE, sunt vopsite conform Oeko-Tex Standard 100 și sunt vopsite în instalația de vopsire certificată GOTS 5.0 și GRS. *** Aceste lâni sunt spălate înainte de cardare. Cu toate acestea, materiile vegetale nu pot fi eliminate complet. Acest amestec este perfect atât pentru fetruirea cu acul, cât și pentru fetru umed și filare.  

Lână Maori cardată - Asparagus

Un pachet: 100 de grame.

Amestec de lână cardată din Noua Zeelandă (aprox. 27 microni).

Un amestec de lână cardată "Maori" din Noua Zeelandă. Când au început crearea acestui produs, în 2007, au dorit o lână perfectă pentru lucrul cu acul, cu o culoare naturală frumoasă, care să permită crearea atât culori vibrante, cât și nuanțe pastelate moi. După multe teste, au ajuns la acest amestec, care este acum unul dintre produsele kor emblematice, îndrăgit atât de începători, cât și de cei experimentați. Au alea un nume iconic: Maori. Un mic omagiu adus unei mari națiuni și casei acestor lână!

Aceste lâne sunt selectate cu atenție pentru a asigura o calitate constantă în timp. Toate articolele sunt MULESING FREE, sunt vopsite conform Oeko-Tex Standard 100 și sunt vopsite în instalația de vopsire certificată GOTS 5.0 și GRS.

*** Aceste lâni sunt spălate înainte de cardare. Cu toate acestea, materiile vegetale nu pot fi eliminate complet.

Acest amestec este perfect atât pentru fetruirea cu acul, cât și pentru fetru umed și filare.

 

RESELLERS-300x250_mini


16.89 RON

Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare