×
0
Un pachet: 100 de grame. Partea superioară din lână merinos extra fină (aprox. 19 microni) (panglică pieptănată).Greutatea topului: aprox. 23 g/mLungime: aprox. 4 m - 100 gCantitățile din pachetele noastre sunt trimise ca piese individuale. Topurile noastre de lână merinos extra fină provin din Australia și America de Sud și sunt selectate cu grijă pentru a asigura o calitate constantă în timp. Toate articolele sunt FĂRĂ MULESING, vopsite conform Oeko-Tex Standard 100 și vopsite în instalația noastră de vopsire certificată GOTS (actualizată la cea mai recentă versiune) și GRS. Topurile noastre din lână merinos extrafină sunt perfecte pentru pâslitul cu acul și umed, filare, țesut manual, tricotat brațe și jerseuri.  

Lână merinos pieptănată, extrafină - Sugar Candies - Purple Emperor Butterfly

Un pachet: 100 de grame.

Partea superioară din lână merinos extra fină (aprox. 19 microni) (panglică pieptănată).
Greutatea topului: aprox. 23 g/m
Lungime: aprox. 4 m - 100 g
Cantitățile din pachetele noastre sunt trimise ca piese individuale.

Topurile noastre de lână merinos extra fină provin din Australia și America de Sud și sunt selectate cu grijă pentru a asigura o calitate constantă în timp. Toate articolele sunt FĂRĂ MULESING, vopsite conform Oeko-Tex Standard 100 și vopsite în instalația noastră de vopsire certificată GOTS (actualizată la cea mai recentă versiune) și GRS.

Topurile noastre din lână merinos extrafină sunt perfecte pentru pâslitul cu acul și umed, filare, țesut manual, tricotat brațe și jerseuri.

 

RESELLERS-300x250_mini


25.39 RON

Stoc epuizat


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare