×
0
Un pachet: 100 de grame. Blaturi din lână merinos fină (aproximativ 22,5 microni) (sliver pieptănat). Greutate topuri: aproximativ 23 g / m Lungime topuri: aproximativ 4 metri la 100 g Cantitățile din interiorul pachetelor noastre vor fi trimise ca o singurăată continuă. Vârfurile noastre din lână fină merino provin atât din Australia, cât și din America de Sud și sunt atent selecționate pentru a asigura o calitate constantă în timp. Toate loturile sunt FĂRĂ MULESING Vopsirea este conformă cu Oeko-Tex Standard 100 și se face în vopsitorie care este certificată GOTS 5.0 și GRS. Blănurile noastre fine din lână merinos sunt perfecte atât pentru pâslă cu acul cât și pentru pâslă umedă, filare și țesut manual, tricotat cu brațul și tricotat gigant.

Lână merinos pieptănată - Lollipop

Un pachet: 100 de grame.

Blaturi din lână merinos fină (aproximativ 22,5 microni) (sliver pieptănat).

Greutate topuri: aproximativ 23 g / m

Lungime topuri: aproximativ 4 metri la 100 g

Cantitățile din interiorul pachetelor noastre vor fi trimise ca o singurăată continuă.

Vârfurile noastre din lână fină merino provin atât din Australia, cât și din America de Sud și sunt atent selecționate pentru a asigura o calitate constantă în timp. Toate loturile sunt FĂRĂ MULESING Vopsirea este conformă cu Oeko-Tex Standard 100 și se face în vopsitorie care este certificată GOTS 5.0 și GRS.

Blănurile noastre fine din lână merinos sunt perfecte atât pentru pâslă cu acul cât și pentru pâslă umedă, filare și țesut manual, tricotat cu brațul și tricotat gigant.

RESELLERS-300x250_mini


22.79 RON

Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare