×
0

Lână din fibre de trandafir. Un pachet: 100 de grame. Greutate topuri: aproximativ 23 g/m - 0,81 oz/yd. Lungime topuri: aproximativ 4 m - 4,3 yd la 100 g - 3,5 oz. Cantitățile din interiorul pachetelor noastre vor fi trimise ca o singură bucată continuă. Fibra de trandafir este derivată din planta care îi poartă numele, planta de trandafir, și este fabricată folosind același proces de producție ca și viscoza. Această fibră intrigantă este atât delicată cu aspectul său luminos, încât ar putea fi considerată o alternativă vegană excelentă la mătase. De asemenea, este și mult mai ieftină! Prelucrată ca atare sau amestecată cu alte fibre, se ridică întotdeauna la înălțimea tuturor așteptărilor. Este perfectă atât pentru fetruirea cu acul, cât și pentru fetruirea în apă, pentru filarea și țesutul manual.

Lână, trandafir - Natural White (Alb natural)

Lână din fibre de trandafir.

Un pachet: 100 de grame.

Greutate topuri: aproximativ 23 g/m - 0,81 oz/yd.

Lungime topuri: aproximativ 4 m - 4,3 yd la 100 g - 3,5 oz.

Cantitățile din interiorul pachetelor noastre vor fi trimise ca o singură bucată continuă.

Fibra de trandafir este derivată din planta care îi poartă numele, planta de trandafir, și este fabricată folosind același proces de producție ca și viscoza.

Această fibră intrigantă este atât delicată cu aspectul său luminos, încât ar putea fi considerată o alternativă vegană excelentă la mătase. De asemenea, este și mult mai ieftină!

Prelucrată ca atare sau amestecată cu alte fibre, se ridică întotdeauna la înălțimea tuturor așteptărilor.

Este perfectă atât pentru fetruirea cu acul, cât și pentru fetruirea în apă, pentru filarea și țesutul manual.


19.49 RON

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare