×
0
Categorii: Zâne
Frumoase zâne cu flori mici, lucrate manual, realizate din pâslă de lână pură. Cu o atenție minunată la detalii care face ca aceste mici zâne să fie cu adevărat unice și magice, ele sunt o completare minunată pentru masa dvs. de anotimpuri sau ca un cadou pentru jocul cu lumea mică. Minunate pentru jocurile din casele de păpuși și, bineînțeles, grădinile de zâne. Include: O păpușă în picioare, cu brațe flexibile, purtând o pălărie. Zână de 7-8 cm înălțime, cu brațe flexibile. Detalii: Aceasta este o păpușă realizată manual și, din acest motiv, deși ne străduim să aibă același aspect general, pot apărea diferențe minore între păpușa pe care o achiziționați și păpușa prezentată în imagine.Făcută manual în RomâniaCusută manual, concepută pentru a sta în picioare fără ajutor, capul și corpul umplute cu miezuri de hârtie reciclată, fundul sigilat cu pâslă de lânăVârsta: 3 ani +Siguranță: Pericol de sufocare piese mici, nu se adresează copiilor sub 3 ani, este necesară supravegherea unui adult.  

Păpuși cu flori mici pe cap - Zână Papadie

Frumoase zâne cu flori mici, lucrate manual, realizate din pâslă de lână pură. Cu o atenție minunată la detalii care face ca aceste mici zâne să fie cu adevărat unice și magice, ele sunt o completare minunată pentru masa dvs. de anotimpuri sau ca un cadou pentru jocul cu lumea mică. Minunate pentru jocurile din casele de păpuși și, bineînțeles, grădinile de zâne.

Include:

O păpușă în picioare, cu brațe flexibile, purtând o pălărie. Zână de 7-8 cm înălțime, cu brațe flexibile.

Detalii:

Aceasta este o păpușă realizată manual și, din acest motiv, deși ne străduim să aibă același aspect general, pot apărea diferențe minore între păpușa pe care o achiziționați și păpușa prezentată în imagine.
Făcută manual în România
Cusută manual, concepută pentru a sta în picioare fără ajutor, capul și corpul umplute cu miezuri de hârtie reciclată, fundul sigilat cu pâslă de lână
Vârsta: 3 ani +
Siguranță: Pericol de sufocare piese mici, nu se adresează copiilor sub 3 ani, este necesară supravegherea unui adult.

 


31.68 RON

Stoc epuizat


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare