×
0
Kategóriák: Szalaggyapjú Alapanyagok
Finom merinói (kb. 22,5 mikron) gyapjú (fésült szalag). 100 gramm Súlya: kb. 23 g/m Hosszúság: 100 g-onként kb. 4 m. A csomagjainkban lévő mennyiségeket egybefüggő darabonként küldjük. A finom merinó gyapjúk Ausztráliából és Dél-Amerikából származnak, és gondosan vannak kiválogatva, hogy az idő múlásával is állandó minőségük biztosítva legyen. Minden darab MULESING FREE. A festés megfelel az Oeko-Tex Standard 100 szabványnak, és a GOTS 5.0 és GRS tanúsítvánnyal rendelkező festőüzemben történik. A finom merinó gyapjúk tökéletesek tűs és nedves nemezeléshez, fonáshoz és kézi szövéshez, kar- és óriáskötéshez egyaránt.

Szalaggyapjú - merino - Coral (Korall)

Finom merinói (kb. 22,5 mikron) gyapjú (fésült szalag).

100 gramm

Súlya: kb. 23 g/m

Hosszúság: 100 g-onként kb. 4 m. A csomagjainkban lévő mennyiségeket egybefüggő darabonként küldjük.

A finom merinó gyapjúk Ausztráliából és Dél-Amerikából származnak, és gondosan vannak kiválogatva, hogy az idő múlásával is állandó minőségük biztosítva legyen. Minden darab MULESING FREE. A festés megfelel az Oeko-Tex Standard 100 szabványnak, és a GOTS 5.0 és GRS tanúsítvánnyal rendelkező festőüzemben történik.

A finom merinó gyapjúk tökéletesek tűs és nedves nemezeléshez, fonáshoz és kézi szövéshez, kar- és óriáskötéshez egyaránt.

RESELLERS-300x250_mini


0.00 RON

Nincs készleten


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás