×
0
Kategóriák: Virágtündérek
Gyönyörű, kézzel készített kis virágtündérek tiszta gyapjúfilcből. Csodálatos figyelmet fordítanak a részletekre, ami igazán egyedivé és varázslatossá teszi ezeket a kis tündéreket, és csodálatos kiegészítői a szezonális asztalnak vagy ajándékként a kis világjátékhoz. Csodálatosak babaházi játékhoz és természetesen tündérkertekhez. Tartalmazza a következőket: Egy álló, hajlékony karú, kalapot viselő baba. 7-8 cm magas tündér rugalmas karokkal. Részletek: Ez egy kézzel készített baba, és emiatt, bár törekszünk az azonos általános megjelenésre, előfordulhatnak kisebb eltérések a megvásárolt és a képen látható baba között.Kézzel készült RomániábanKézzel varrott, úgy tervezték, hogy segítség nélkül álljon, a fej és a test újrahasznosított papírmaggal töltött, az alja gyapjúfilccel tömített.Életkor: 3 éves kortólBiztonság: fulladásveszélyes kis alkatrészek, 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, felnőtt felügyelete szükséges.

Babák kis virágokkal a fejükön - Pitypang tündér

Gyönyörű, kézzel készített kis virágtündérek tiszta gyapjúfilcből. Csodálatos figyelmet fordítanak a részletekre, ami igazán egyedivé és varázslatossá teszi ezeket a kis tündéreket, és csodálatos kiegészítői a szezonális asztalnak vagy ajándékként a kis világjátékhoz. Csodálatosak babaházi játékhoz és természetesen tündérkertekhez.

Tartalmazza a következőket:

Egy álló, hajlékony karú, kalapot viselő baba. 7-8 cm magas tündér rugalmas karokkal.

Részletek:

Ez egy kézzel készített baba, és emiatt, bár törekszünk az azonos általános megjelenésre, előfordulhatnak kisebb eltérések a megvásárolt és a képen látható baba között.
Kézzel készült Romániában
Kézzel varrott, úgy tervezték, hogy segítség nélkül álljon, a fej és a test újrahasznosított papírmaggal töltött, az alja gyapjúfilccel tömített.
Életkor: 3 éves kortól
Biztonság: fulladásveszélyes kis alkatrészek, 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, felnőtt felügyelete szükséges.


31.68 RON

Nincs készleten


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás